De loodgieter in Waalwijk

loodgieterAfgelopen week heb ik een bezoekje gedaan aan een lokaal bedrijf dat vooral actief is in de omgeving van Waalwijk. Ik ben namelijk regelmatig bij bedrijven op bezoek om inspiratie op te doen en vooral gewoon om in gesprek te zijn met ondernemers op het gebied van wonen en verbouwen. Ook deze week ben ik op bezoek geweest bij een bedrijf, namelijk de loodgieter Waalwijk De Haas.

Bus-Zijkant1Loodgieter De Haas

Loodgieter De Haas is een heel mooi bedrijf. Toen ik hen benaderde werd ik ook direct met open armen ontvangen en kreeg ik direct het gevoel dat er een wederzijds interesse was in alles wat te maken heeft met wonen en verbouwen. Dat is ook wel te merken aan de uitgebreide diensten die dit bedrijf aanbied als loodgieter zijnde. Een loodgieter is meestal een bedrijf dat zich richt op alles wat te maken heeft met lekkages en opstoppingen van sanitair. Echter doet dit loodgieters bedrijf meer dan dat. Hieronder heb ik al hun diensten even opgesomd zodat je kunt zien welke diensten dit bedrijf allemaal te bieden heeft.

  • cv ketels en verwarming
  • lekkage
  • verstopping
  • Sanitair en water
  • Riolering
  • Koeltechniek
  • zink, lood en koperwerk
  • hulpmiddelen/miva
  • dakbedekking

Zoals je ziet een bedrijf dat niet alleen lekkages en opstoppingen verhelpt. Dit loodgieters bedrijf heeft mij dan ook echt het gevoel gegeven dat ze van hun hobby werk hebben gemaakt en vooral doen wat ze leuk vinden om te doen. In mijn opzicht dan ook bedrijf dat zeker doet waar ze goed in zijn en vooral vakkundig te werk gaan.

Loodgieter-De-Haas-logo-licht-small