Jan-Willem is een goede vriend van mij die zijn appartement heeft verkocht aan een opkoper. Hij wilde graag zijn huis direct verkopen in verband met een nieuwe baan, dus dit was voor hem een goede uitkomst vertelde hij me laatst.

Ik was benieuwd naar zijn ervaring omdat hij nogal een scepticus is in het dagelijks leven. Maar hij was blij verrast en zei dat hij dit niet had verwacht. Snelhuisverkopen.nl is de naam en ze hebben hem hartstikke goed geholpen zei hij.

Hij had zijn woning verkocht binnen één week tijd en is toen eerst lekker op vakantie gegaan. Volgens hem had hij een erg goed bod ontvangen en was de werkwijze zo gemakkelijk dat hij het iedereen aanraad die zijn of haar woning direct wilt verkopen. Het kostte hem niets en ook het werk wat normaliter gepaard gaat met de verkoop van je woning werd door Snelhuisverkopen.nl overgenomen.

Normaliter geloof ik zulke verhalen zelf ook niet gauw, maar Jan-Willem is geen vreemde van me dus als hij het zegt moet het wel goed zijn. Als je benieuwd bent geworden zou ik zelf ook even kijken op de website van Snelhuisverkopen.nl.