Sanitair online Douchekraan gespot

logo_header (1)

Het nieuwe jaar is slechts een paar dagen oud en het is tijd om de douchekraan te vervangen. Ik had laatst even rond gevraagd bij familie en vrienden en allen raadden Sanitair online Douchekraan aan. Dit is niet voor niets, zo bleek na een bezoek aan hun website. Zo hebben ze namelijk alle A-merken in huis, ook omtrent douchekranen. Een greep uit deze A-merken: Bruynzeel, Damixa en Dornbracht. Andere A-merken zijn: Kludi, Oras en Plieger. Sanitair Online biedt vooral veel kranen aan van de merken Hansgrohe en Grohe. Ook qua levertijd zit het helemaal goed: een groot deel van hun assortiment is direct leverbaar.

460972_1

Hierboven en hieronder zie je twee afbeeldingen van douchekranen die tot mijn favoriet behoren. Allebei behoren ze tot het merk Damixa en dan specifiek het merk Damixa Clover. De onderste kraan is trouwens thermostatisch.

460971_1

Uitgebreid aanbod vind je bij Sanitair Online

Sanitair Online is niet alleen een ruime aanbieder van douchekranen, ze bieden ook een ruim aanbod in baden, douches, wanden en wastafels. En hiernaast bieden ze ook nog spoelingen, alles op het gebied van verwarming en douchesystemen. Vaak is het wel handig om een goede partner in sanitair te kennen. Want, de klussers onder ons kennen het weliswaar: zodra de ene klus klaar is dient de volgende klus zich alweer aan. Zo zal het mij niet verbazen dat ik na installatie van de douchekraan wellicht een douchebak dien te installeren. Wist je trouwens dat alle prijzen inclusief BTW zijn? En dat de bezorging gratis is boven een besteding van 200 euro?