Stairz Traprenovatie

Dankzij Stairz Traprenovatie is onze woning eindelijk af!

Wij zijn nu ongeveer een maand of vijf druk bezig met het verbouwen van onze woning. De klussen welke wij liever niet zelf uitvoeren besteden wij uit. Plus het feit dat je hiermee ook garantie hebt dat het werk goed wordt verricht. Enfin, op dit moment zijn vakmensen bezig met de laatste taken in het huis. Deze taken willen of kunnen wij niet zelf verrichten waardoor het uitbesteden de beste besluit is geweest.

Stairz Traprenovatie

Online gezocht

Uiteindelijk waren wij alleen nog opzoek naar een onderneming die onze trap kan opknappen. Zodra alle vakmensen weg zijn, dan willen wij hiermee aan de slag. Dit is dan ook echt het laatste wat nog moet gebeuren. Zodoende heb ik er wel voor gekozen om dit op het internet te gaan zoeken. Wat dat betreft vind je online alles aan informatie en bedrijven.

Stairz Traprenovatie

Dankzij mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Stairz Traprenovatie. Hier kun je het zo gek nog niet bedenken of zij maken het waar voor je. Ik spreek natuurlijk wel over het renoveren van een trap. Dit laten wij dan ook aan hen over in de hoop dat zij precies kunnen realiseren in hetgeen wat wij graag willen zien. Het allerbelangrijkste wat wij willen hebben is dat de gang volledig aansluit met de rest van het huis. Voor de rest maakt het ons niks uit, zolang het maar klopt met de rest van onze woning.