Leuk dat jullie nog steeds mijn artikelen lezen, dit is voor mij erg belangrijk. Ik blijf het erg leuk vinden om jullie dagelijks leuke tips te geven. Zo heb ik laatst weer iets leuks mee gemaakt. Een goede vriend van mij heeft laatst een lichtkoepel gekocht. Dit heeft hij gedaan omdat hij een ruimte in haar huis heeft waar weinig licht komt. Ik heb hem deze tip gegeven omdat ik er zelf ook een in mijn huis heb. Zo´n koepel zorgt er namelijk voor dat je huis iets extra’s krijgt en dit wil natuurlijk iedereen. Bij hem is het al helemaal super omdat hij nu wel voldoende licht in zijn kamer krijgt. Ik vind het erg leuk dat ik mijn vriend een  goede tip heb gegeven en daarom wilde ik jullie deze tip ook meegeven. 

Een goede tip!

Mijn goede vriend heeft al erg veel leuke reacties gehad op zijn lichtkoepel en veel mensen om mij heen willen er ook een laten plaatsen.  Bij mij thuis ziet het er ook super uit, ik vind het een echte aanrader en ik denk dat jullie echt wat aan mijn tip hebben. Dus heb jij pasgeleden een aanbouw gedaan of heb je een ruimte waar weinig licht komt? Kijk dan even op de website voor meer informatie en foto´s, hopelijk tot de volgende keer!