Op zoek naar een goede schuifdeurkast Amsterdam? Bij HUBO Amstelveen slaag je gegarandeerd! Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in op maat gemaakte meubels. Op zoek naar garderobes, ramen, deuren of kozijnen? Neem dan contact op met HUBO.

Schuifdeurkasten

Ons grote assortiment bestaat ook uit verschillende schuifdeurkasten. De meeste mensen plaatsen deze in hun slaapkamer. Dit zijn grote kasten waar je jouw kleren in kunt doen met mooie schuifdeuren. De voordelen van deze schuifdeurkasten zijn dat ze altijd perfect in uw kamer passen omdat wij ze op maat opmeten. Er komen 2 deuren in de kast te zitten en daardoor kunt u een beide kanten van de kast kleren leggen. U kunt de deuren tegelijkertijd openen. Stel u deelt deze kast samen met uw partner dan kunnen jullie samen jullie kleren aan beide kanten plaatsen. Zodat het nooit door elkaar ligt. Laat ons bij u langskomen om de maten op te meten zodat de kast perfect past. Wij horen graag van u.

Contact

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op 020-6414392. Als wij niet opnemen, dan kunt u mailen naar info@huboamstelveen.nl. Ons adres is Augustinuspark 6-12 1185 CN Amstelveen.