Vindt de perfecte hor op de website van Unilux. Zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende horren en er zal altijd een juiste hor tussen zitten. Veel klanten zijn erg tevreden over de service en kwaliteit van Unilux. Ervaar het zelf en bestel een van de prachtige horren op de website van Unilux.

Waarom horren kopen bij Unilux?

Wanneer u besluit om horren te gaan kopen bij Unilux, zal u genieten van vele voordelen. U zal zeker geen spijt krijgen van uw aankoop!

Bij Unilux bieden zij een eenvoudige montage. U kunt er namelijk voor kiezen om zelf te meten en te monteren maar u kunt het ook laten doen door een lokale expert. Deze persoon zal bij u langskomen om alles op te meten en vervolgens ook de juiste horren te plaatsen. Daarnaast maakt het ook niet uit welke maten uw raam heeft. Er zal altijd een oplossing te vinden zijn om er een hor in te plaatsen. Ook is het erg fijn om te weten dat de producten van Unilux jaren mee zullen gaan. Het is namelijk een erg duurzame oplossing. Zo krijgt u bij aankoop van een product 5 jaar garantie en kunt u een hor altijd laten repareren mocht deze stuk gaan. Ook bieden ze een zeer snelle levering en worden alle horren volledig gefabriceerd in Nederland zelf. Zo hebben zij alle processen zelf in handen en kunnen zijn de beste kwaliteit bieden!