Je hebt een nieuwe keuken en je bent op zoek naar een nieuwe vaatwasser? Of heb je al een mooie keuken, maar wil je een nieuwe vaatwasser of na alle afwas met de hand afgewassen te hebben toe aan een machine die het voor jou doet? Bij Keukenloods is er enorm veel keuze met betrekking tot vaatwassers. Grofweg zijn er twee soorten vaatwassers, namelijk de geïntegreerde vaatwasser (ook wel inbouw vaatwasser genoemd) of een losse vaatwasser. 

De inbouw vaatwasser

Een volledig geïntegreerde vaatwasser is volledig weggewerkt in de stijl je van je keuken. Je ziet hem op het eerste oog dus helemaal niet. Pas als je de lade of deur opendoet zie dat er een vaatwasser achter zit. Als de deur dicht is, zie je dus niks! Door middel van het bedieningspaneel bovenaan je inbouw vaatwasser kun je hem bedienen. Groot voordeel van deze machines is dat ze enorm stil zijn. De meeste zijn 85 cm breed, maar je kunt ze ook vinden van 45cm breed. 

Losse vaatwasser

De naam van een losse vaatwasser zegt het eigenlijk al, hij staat los. Deze machine is dus wel te zien in je keuken. Over het algemeen is dit ook een stuk goedkoper, omdat hij niet ingebouwd hoeft te worden. Het nadeel is dat deze over het algemeen wat meer geluid maken. Dit komt ook omdat ze wat meer speling hebben bij de beweging, terwijl dit bij een ingebouwde machine niet het geval is.
Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser in je keuken en kom je er niet uit? Bekijk dan eens de website van Keukenloods en vind het enorme aanbod aan vaatwassers.