Sinds we te maken hebben gekregen met het COVID-19 virus worden we allemaal gestimuleerd om zoveel mogelijk thuis te werken. De een vind het geweldig, de ander gruwelt ervan en mist het contact met de collega’s en het gemak van het kantoor. Want immers, we zijn vaak er nog niet op uitgerust om te kunnen werken vanuit huis. En als je dan toch thuis moet werken is het ook wel belangrijk dat je niet gestoord kunt worden, dat je een kantoor hebt voor jezelf. Tegenwoordig kun je een tuinkantoor kopen. Wat dat is, lees je in deze blog.

Wat is een tuinkantoor?

Ja eigenlijk heel simpel. Het is een blokhut die je kunt (laten) bouwen in de tuin waarmee je dus heerlijk een kantoorruimte hebt maar ook kunt genieten van de rust en de ruimte van de tuin. Geen saai uitzicht, maar heerlijk het vrije gevoel door naar de tuin te kunnen kijken.

Een tuinkantoor draagt zeker bij aan een vrolijke, geïnspireerde omgeving. Je kunt een blokhut zelf inrichten zoals jij wilt.

Wat zijn de voordelen van een tuinkantoor?

Het voordeel is toch zeker wel dat je heerlijk je eigen plek hebt en kunt genieten van de omgeving. Maar wat ook een groot voordeel is, is dat als je niet meer vanuit wilt of gaat werken, dat je de ruimte ook zo weer hebt omgetoverd tot een andere soort ruimte.

Zo kun je er dan ook voor kiezen om bijvoorbeeld de blokhut om te bouwen tot een hobbyruimte. Een tuinkantoor kun jij helemaal op smaak kopen, zelf bouwen of laten bouwen, wat jij wilt.

Kijk goed bij welke aanbieder je koopt

Wat natuurlijk heel erg belangrijk is, dat is dat je een goede leverancier voor jouw tuinkantoor vindt. Want het is een behoorlijke uitgave zo’n blokhut en hij moet kwalitatief ook goed in elkaar zitten. Je wilt natuurlijk niet dat je een slechte hut koopt die van ellende uit elkaar valt, of niet goed geïsoleerd is.

Buildinc.eu is zo’n aanbieder die kwalitatief goede blokhutten kan regelen. Het mooie van Buildinc.eu is dat ze jou in het complete proces begeleiden. Dus zowel bij het ontwerpen van het tuinkantoor, de materiaalkeuze als eventueel het complete plaatsen ervan. Maar hier ben je uiteraard niet toe verplicht.

Het is gewoon wel heel fijn dat je bij een dure aanschaf als een tuinkantoor de juiste professionele begeleiding krijgt zodat je ook zeker weet dat je geen kat in de zakt koopt. Kwaliteit is bij een tuinkantoor gewoon heel erg belangrijk.

Laat je daarom ook goed adviseren en ga zeker niet over een nacht ijs. Per slotte van rekening komt het tuinkantoor ook op jouw grond te staan en moet je ertegenaan kijken. Dus het moet gewoon wel van een goede kwaliteit zijn.