Ben jij er ook zat van om telkens voor je eigen voordeur nat te regenen? Dan is een glazen deurluifel natuurlijk de perfecte oplossing. Onder dit afdakje kun jij namelijk mooi droog staan wanneer het regent. Lang niet iedere deurluifel is echter even mooi. Wil jij een deurluifel die past bij de moderne stijl die jouw woning uitstraalt? Kies dan voor een glazen deurluifel. Een luifel van glas heeft namelijk een strakke uitstraling en staat garant voor design. Kortom: een glazen luifel maakt jouw woning aan de buitenkant een stuk mooier!

Geen lichtverlies achter deur met glazen deurluifel
Veel mensen plaatsen een deurluifel boven hun voordeur. Wanneer deze deur voorzien is van glas, neemt zo’n luifel dus de nodige lichtinval weg. Indien er nog een raam aanwezig is in de ruimte achter de deur, is dit natuurlijk niet zo’n probleem. Is dit niet het geval? Dan kan het behoorlijk duister worden van een deurluifel. Wil jij dit probleem voorkomen? Kies dan voor een glazen deurluifel. Een glazen deurluifel laat het licht namelijk gewoon door, waardoor er dus niet minder licht binnenkomt in de betreffende ruimte.

Deurluifel van glas in verschillende varianten verkrijgbaar
Denk jij ook dat een glazen deurluifel perfect is voor jouw woning? Dan is het de hoogste tijd om er eentje aan te schaffen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Glazen deurluifels zijn vandaag de dag namelijk in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Gelukkig vormt dit vaak niet zo’n probleem. Een glazen deurluifel is namelijk vaak naar eigen smaak samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de glassoort en -kleur kiezen. Ook de vorm en breedte van een glazen luifel kun je vaak helemaal zelf bepalen. Voor iedere woning is er dus wel een passende glazen deurluifel te vinden.