Ben jij een beetje handig en heb je tijd over? Overweeg het eens om je huis zelf te verbouwen. Zelf je huis verbouwen bespaart heel veel geld. Je moet er alleen wel goed op letten dat je het niet verpest. Als je de verbouwing verpest kan dit heel vervelend aflopen. Je hebt dan veel tijd verspilt en je moet ook nog eens geld uitgeven om het uit te besteden. Mijn huis heb ik samen met pijn partner samen verbouwt. We zijn hartstikke blij met het resultaat. Het was een lange weg maar dit was het allemaal waard. In dit artikel ga ik je meer vertellen over dingetjes die mij geholpen hadden tijdens het verbouwen van mijn huis. 

Interieur 

Wees voor de verbouwing al wat je wilt gaan doen aan het interieur. Als je hebt vastgesteld hoe je interieur gaat worden dan heb je een doel. Heb je nog geen idee? Vraag dan om interieuradvies. Je interieur kan verschillende stijlen hebben. Scandinavisch interieur, urban interieur, noem het maar op. 

Goed plannen 

Plan je tijd voor de verbouwing goed in. Het is altijd goed om meer tijd in te plannen dan te weinig. Zo kom je ook niet in tijdsnood terecht. Het is ook belangrijk om niet teveel werk te gaan op een dag. Het is beter om elke keer 2/3 uurtjes te klussen. Dit maakt het traject veel leuker en minder vermoeiend. 

Advies 

Klus jezelf niet zo vaak? Vraag dan om advies aan vrienden en familie. Het is altijd goed om nieuwe idee├źn te horen van andere mensen. Zo steek jezelf ook meer kennis op. 

Het verbouwen van je huis is natuurlijk super leuk en spannend. Het moet alleen goed gedaan worden. Heb jij wel eens je huis zelf verbouwd? Ik hoor graag hoe dit was!