VDSTEENXXL

JesteigertjeOp de website van Jesteigertje vind je voldoende “hoogte”. Natuurlijk bedoel ik hiermee dat zij beschikken over een steiger of wellicht een grote ladder. Het plafond of de kozijnen dienen een keer onder handen genomen te worden. De standaard ladder die je thuis hebt staan schiet je niks mee op. Deze is te klein om bij het plafond te kunnen komen. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een langere kwast te gebruiken, maar heb je dan ook het gewenste kwaliteit?

Jesteigertje, perfectie en snelle levering

Als je op de website van Jesteigertje kijkt, dan zie je voldoende mogelijkheden. De verschillende afmetingen die zij hebben en dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke prijs. Zo vind je eigenlijk wel voor iedere woning een ladder of steiger bij dit bedrijf. Een steiger is tevens erg aan te raden. Veiligheid op een vlakke ondervloer zorgt er wel voor dat je zo stabieler kunt werken.

Ladder

Het plafond onder handen nemen

Zo wilde wij vorige week het plafond bij ons thuis onder handen gaan nemen. Met veel enthousiasme hebben wij verf gehaald en vervolgens zijn wij begonnen. Helaas begonnen wij al vrij snel te merken dat het plafond hoger is dan de ladder die wij hebben. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een ladder waar ik wat aan heb. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Jesteigertje. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment en bovendien vond ik de kosten ook erg aantrekkelijk.

Mijn bestelling had ik geplaatst en nog geen dag later had ik de ladder al in gebruik kunnen nemen. Ik merkte meteen dat de ladder een stuk steviger is dan dat ik eerst had. Wij hebben nu in ieder geval het plafond weten te verven en wellicht zal er nog wel meer een andere kleur gaan krijgen.