Houten vloer

Ik was al even op zoek naar een houten vloer. Dit geeft een mooie indruk aan je woning. Het zorgt bovendien ook voor een gevoel van rust en warmte in je woning. Omdat er tegenwoordig zoveel aanbod is van verschillende aanbieders, besloot ik mijn zoektocht te starten op het internet. Op deze manier kwam ik terecht op de website van deze aanbieder. Mijn ervaring hiermee deel ik graag hieronder.

Top kwaliteit

Hoe was mijn ervaring met deze aanbieder?

Mijn eerste ervaring is gebaseerd op de inhoud en vorm van de website. De website zag er alvast al zeer verzorgd uit. Zo vond ik de website zeer duidelijk en zag ik meteen dat deze mensen zeer veel ervaring hebben in hun vak. Namelijk maar liefst 60 jaar! Dit zorgt al voor heel wat vertrouwen natuurlijk. Daarnaast zag ik dat ik een gratis magazine kon aanvragen, op deze manier kon ik alvast al wat inspiratie opdoen. Ik besloot dit dan maar te doen, aangezien ik hierdoor niets te verliezen had, enkel maar te winnen. Ik kreeg deze catalogus enkele dagen later bij me thuis geleverd. Hierin kon ik al heel veel inspiratie voor de vloer vinden.Ik zag zeer veel mooie vloeren staan in de catalogus, maar dit is natuurlijk maar op papier. Daarom besloot ik om eens naar de showroom te gaan, zo kon ik de houten vloeren eens in het echt zien. Dit gaf toch een ander beeld. De vloeren zagen er zeer mooi en kwaliteitsvol uit, maar zo zag ik beter wat bij mijn interieur paste en wat niet. De prijzen waren zeer eerlijk, het personeel was zeer vriendelijk…Alles bij elkaar kan ik enkel zeer tevreden zijn over deze aanbieder en wil ik deze zeker en vast ook aanraden aan anderen!

Groot assortiment