Eens wat anders om je ramen te bedekken? Wat dacht je ervan om eens te kiezen voor raamfolie van Windowdeco? Raamfolie is zeer eenvoudig te plakken. Bovendien blijft het een hele lange tijd zitten. Hier heb je dan ook geen onderhoud aan en dat is wel zo prettig toch? De kwaliteit welke dit bedrijf hanteert is perfect. Bovendien zijn de kosten om dit aan te schaffen ook nog eens voordelig. Kortom, voordelen vind je echt op de website van Windowdeco!

Persoonlijk vind ik onze ramen in de keuken nogal saai en kaal. Werken met luxaflex in de keuken is ook geen oplossing. Vettigheid van het koken werkt niet bepaald mee als je dit in de keuken hebt. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een andere oplossing. Al snel kwam ik tot de conclusie dat je met raamfolie wel enorm veel meer kunt bereiken. Ook in de kosten is het een stuk voordeliger dan dat je gaat voor luxaflex of wellicht gordijnen.

Raamfolie decoreert de ramen!

Al snel heb ik ervoor gekozen om de ramen op te meten en dit ook te bestellen. De bestelling had ik doorgevoerd en al snel kreeg ik hier een bevestiging van in de mail. Nu hoefde ik alleen nog maar ervoor te zorgen dat de ramen schoon zijn alvorens de raamfolie op de ramen komt.