Zonwering

Slimme raamdecoratie: Ontdek de nieuwste technologische innovaties op het gebied van raamdecoratie

De technologie evolueert voortdurend en raamdecoratie blijft niet achter, zo weet Sonty maar al te goed. Slimme raamdecoratie maakt het gemakkelijk om je ramen te bedienen en aan te passen aan jouw behoeften en levensstijl. Hier zijn enkele van de nieuwste technologische innovaties op het gebied van raamdecoratie.

Elektrische gordijnen

Elektrische gordijnen bieden gemak en comfort. Met een druk op de knop op je smartphone of afstandsbediening kun je ze openen of sluiten. Sommige elektrische gordijnen kunnen zelfs worden geprogrammeerd om op bepaalde tijden automatisch te openen en te sluiten. Dit biedt extra veiligheid voor wanneer je niet thuis bent.

Slimme jaloezieën

Slimme jaloezieën worden ook wel ‘smart shades’ genoemd. Ze hebben een slimme functie die de jaloezieën automatisch aanpast aan de lichtinval. Zo houdt de jaloezie de kamer op een comfortabele temperatuur en bespaar je op energiekosten. Slimme jaloezieën kunnen via een app of een spraakassistent worden bediend.

Raamdecoratie met zonnepanelen

Raamdecoratie met zonnepanelen is een milieuvriendelijke en efficiënte manier om je ramen te bedienen. De zonnepanelen zorgen voor de energie die nodig is om de raamdecoratie te bedienen. Hierdoor zijn er geen batterijen of kabels nodig. Zo bespaar je op energiekosten en draag je bij aan een beter milieu.

Slimme folie

Slimme folie is een nieuw type raamdecoratie dat transparant is wanneer het uit staat, maar donkerder wordt wanneer er stroom doorheen gaat. Dit biedt privacy en bescherming tegen de zon. Het kan via een app of een schakelaar worden bediend en biedt extra veiligheid en gemak.