Je bent eindelijk zover, na lang zoeken heb je eindelijk de perfecte locatie gevonden om te gaan wonen, een nadeel: je huidige huis moet nog verkocht worden. De huizenmarkt staat op zijn kop en de prijzen zijn nog nooit zo hoog geweest. Verkopen is daarom nog nooit zo spannend geweest, daarom is het verstandig om een ervaren en betrouwbare makelaar te zoeken.

De juiste makelaar

Een makelaar helpt jou met de lastige zaken die voorkomen tijdens de zoektocht naar een nieuwe eigenaar. Hij helpt jou met al je wensen, afspraken maken voor bezichtigingen, onderhandelen met de kopende partij, ondersteuning voor het zoeken naar een notaris, advies voor de juridische aspecten en eventuele hulp na de verkoop. Belangrijk is dus dat de makelaar veel weet van de locatie waar jij je huis verkoopt, een makelaar in Hoeksche Waard is daarom een aanrader.

Tijdens het verkoop proces ben je veel in contact met jouw makelaar, de samenwerking moet er uiteindelijk voor zorgen dat beide partijen tevreden zijn en dat jij zorgeloos in je nieuwe woning kan wonen. Makelaar ikganaarVMK.nl is een van die makelaars die ervoor zorgt dat jij zonder stres het proces doorloopt. Met 25 jaar ervaring in Hoeksche Waard is VMK de perfecte kandidaat voor de verkoop van jouw woning. Service staat bij deze makelaar bovenaan de prioriteiten lijst, waardoor veel klanten juist voor deze makelaar kiezen.

Makelaar overdracht

Advies

Partijen geven graag advies, maar die is vaak niet op maat of houden geen rekening met de omstandigheden in jouw omgeving. Een lokale makelaar is daar een stuk waardevoller in, en vaak is het advies gratis aan te vragen. Dus ben je klaar om je huis te verkopen en wil je dat een makelaar veel verstand van de buurt heeft? Kies dan voor een lokale makelaar die op dezelfde lijn zit. Dit voorkomt problemen en zorgt voor een vlekkeloze overdracht.