Leeuwarden

Ben je toe aan iets nieuws? Een nieuwe plek? Nieuwe mensen? Dan is Leeuwarden de plek om naartoe te verhuizen! Waarom je naar Leeuwarden zou moeten verhuizen? Wij geven je 3 redenen.

1. Prachtige historie

Als je in Leeuwarden komt, zal je merken dat er om je heen nog veel historie te ervaren is. Gebouwen die eeuwenoud zijn, grachten die gebruikt zijn voor handel en wegen of bruggen waar al miljoenen mensen overheen zijn gegaan. Leeuwarden behoudt deze historie, maar is ook niet bang om te vernieuwen. Juist door nieuwe woningen en appartementen te combineren met de oudheid van de stad, zie je de verschillende fases van tijd terugkomen.

2. Niet alleen een stad

Je zult misschien denken dat Leeuwarden alleen bekend staat om de historische stad, maar neem ook eens een kijkje in de parkjes in en rondom Leeuwarden! Binnen enkele minuten ga je van de drukte van de stad naar de rust van het park. Trek je even heerlijk terug en geniet van de natuur en het water! Maar denk ook eens aan de zakelijke kant van Leeuwarden. Leeuwarden is een stad voor ondernemers, mensen die gedreven zijn om te werken. Steeds meer bedrijven vestigen zich in Leeuwarden door de potentie die door ondernemers wordt gezien. 

3. De mensen

Leeuwarden is dan misschien een stad, maar door de gastvrije mensen en cultuur kun je soms ook de knusheid ervaren van een dorp. Mensen in Leeuwarden staan open voor nieuwe contacten, maar laten elkaar ook vooral in hun waarde. Een heerlijke plek waar je dus ook vooral jezelf durft te zijn!

Ben jij overtuigd om naar Leeuwarden te verhuizen? Vind hier dan een makelaar in Leeuwarden die jou helpt!