coretec

Een harde vloerbedekking kan ontzettend veel voordelen hebben. De kans is erg groot dat je ooit al eens van een harde vloerbedekking hebt gehoord. Helaas is het niet voor iedereen helemaal duidelijk wat een harde vloerbedekking nou eigenlijk is. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk niet voor te schamen, je bent immers niet de enige. Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer verschillende mogelijkheden om een vloer te bedekken. Wanneer men spreekt van een harde vloerbedekking, dan wordt er ook wel Coretec genoemd. Coretec is namelijk de nieuwe revolutie in de harde vloerbedekkingen. 

coretec

Geluidsdemping door een kurklaag

Voor een groot deel van de Nederlanders is het erg vervelend om geluidsoverlast te ervaren. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende onderdelen van geluidsoverlast. Sinds een aantal jaar zijn steeds meer mensen op zoek naar een nieuwe vloer voor in hun woning met een geluidsdemping. Ben jij momenteel ook op zoek naar een geluidsreducerende vloer? Dan zou je eens kunnen kijken naar de vloeren van Coretec. De experts achter het merk zijn ontzettend lang bezig geweest om deze geluiddempende vloer te maken. Zij hebben gebruik gemaakt van het materiaal kurk. 

Zoektocht naar een nieuwe vloer

De mensen achter het merk zijn altijd bezig geweest met de verschillende soorten vernieuwingen. Echter, voor een groot deel van hen was het nog niet helemaal duidelijk waar ze dit nou eigenlijk het best konden zoen. Zo zijn ze begonnen op de logeerkamer van de oprichter en zijn ze op dit moment ontzettend innovatief. Zo is de vloer ook nog eens waterdicht.