Betonvloer vlinderen? Ga naar Lievers Holland

U wilt graag uw betonvloer vlinderen? U kunt dan zeker met de benodigdheden van Lievers Holland uit de voeten. Hier vindt u diverse machines en artikelen waarmee u beton kunt vlinderen, zoals een vlindermachine. In dit blog leest u alles wat u moet weten over het vlinderen van beton.

Vlinderen

Vlinderen, dat is de term voor het egaliseren en afwerken van beton dat recent gestort is. Gebeurt dit niet, dan kan er een bobbelig oppervlak ontstaan. Dit staat niet mooi. Om dus te zorgen dat een betonvloer er netjes uitziet is vlinderen van groot belang. Het helpt tevens de toplaag verdichten en zorgt ervoor dat deze goed hecht aan de laag eronder. Er zijn meerdere manieren om een betonvloer te vlinderen. Met de hand, op dezelfde wijze waarop een muur geëgaliseerd wordt of, voor een optimaal resultaat, met een vlindermachine. Dit is vooral zeer geschikt voor grote oppervlakten. Let erop dat het vlinderen pas kan gebeuren als het beton hard genoeg is om op te lopen.

Verschillende soorten vlindermachines

Vlindermachines zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. U heeft de keus uit enkele en dubbele vlindermachines. De Whiteman is een voorbeeld van een enkele machine. Het merk heeft ook dubbele machines. Whiteman staat al jarenlang bekend om machines van hoogwaardige kwaliteit en is via uw officiële Lievers Holland dealer leverbaar.

Oplossingen voor een betonvloer

Lievers Holland is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige machines en oplossingen voor het vlinderen van een betonvloer. Al meer dan 60 jaar leveren zij professionele machines en oplossingen die u helpen uw vloer te vlinderen. Een vlindermachine is ideaal om in te zetten in de bouwindustrie. Niet alleen is de machine van hoogwaardige kwaliteit, maar ook nog eens zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijke en gaan ze lang mee. Het is dus een echte investering voor ieder bedrijf. Wilt u meer weten over uw betonvloer vlinderen? Neem gerust contact op met Lievers Holland voor meer informatie.