Keukens worden steeds vaker gebruikt als leefruimte. Met grote eettafels, zithoekjes, een bar en meer. Het is bijna zo gek nog niet te bedenken. Om de keuken een aantrekkelijke hangplek te maken, is het fijn als de look van de keuken ook meewerkt. Daarom geeft deze blog informatie over de mooiste materialen die je kunt gebruiken in de keuken!

Beton

Het klinkt gek, beton in de keuken. Toch is dit ontzettend chique! Er is namelijk een materiaalsoort, Beton Ciré, die voor een verfijnde en moderne look zorgt in jouw keuken! Dit materiaal is ook nog eens waterbestendig en heeft geen naden. Dit zorgt voor een strakke look die ook nog eens praktisch is. Wil jij dus voor een moderne, chique keuken gaan, dan kun je dit materiaal goed gebruiken voor vloeren, muren en/of voor keukenbladen. Kijk voor meer informatie eens op http://www.beton-aparte.nl/.

Hout

Wil je toch meer voor een natuurlijke look gaan, dan is hout een super optie! Door het gebruik van hout krijgt jouw keuken een landelijke look die het aantrekkelijk maakt om in de keuken te loungen met familie of vrienden. Als je dit ook nog eens combineert met pastelkleuren, krijg je helemaal een landelijke look. Ook kan je juist een moderne look creëren door het hout te combineren met stalen materiaal en donkere kleuren! Super toch?!

Ijzer

Ijzer klinkt misschien ook wat gek, maar het kan voor een hele gave look zorgen. Door het gebruik van ijzer en staal in het keukenblok krijg je een industriële stijl waardoor je je waant in een professionele keuken. De zilveren kleur van dit materiaal zorgt voor een aparte maar gave look waar iedereen wilt blijven hangen! Helemaal nog niet zo’n slecht idee dus!