De vintage spiegel

Goed nieuws voor de vintage fans onder ons. De vintage spiegel is weer helemaal in. Deze grote spiegels zijn altijd al een eyecatcher geweest. Het is niet voor niets dat ze vroeger dan ook heel erg populair waren. In de loop van de tijd hebben spiegels allerlei vormen en maten gekregen. Maar niets kan op tegen de vintage spiegels. Een mooie grote spiegel aan de muur maakt je kamer ruimtelijker en gezelliger.

Overall toepasbaar

De mooie grote vintage spiegels zijn dus weer helemaal terug! Meestal noemen we een object “vintage” als het 30 jaar of ouder is. Vintage was helemaal hot in de periodes van de jaren vijftig tot begin jaren tachtig. Het wordt vintage genoemd omdat de look er vaak ‘gebruikt’ uitziet. Dit brengt meteen die bepaalde sfeer in je woonkamer. Een spiegel met een vintage look is niet alleen erg mooi. Deze spiegel laat zich ook gemakkelijk combineren met verschillende interieur looks. Zo geeft een de spiegel een persoonlijke draai aan de moderne look. Maakt een vintage spiegel een thuis echt af in combinatie met een landelijke look. Met een vintage spiegel kun je echt alle kanten op.

Verschillende soorten

Vroeger waren ze een must. Maar veel van deze spiegels zijn in de tijd vervaagd. Dit maakt het moeilijk om een oude spiegel te vinden. Echter de moderne vintage spiegels zijn niet te onderscheiden met de spiegels van vroeger. Spiegels die er vintage uitzien worden in gevarieerde soorten en maten gemaakt. Ze zijn te verkrijgen in een romantische ronde vorm. Je kunt ze in de klassieke vierkant krijgen, of je kunt kiezen voor een stijlvolle ovale vorm. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. De spiegels die het meest gewild zijn hebben vaak de kleuren goud, bruin of grijs.

Als je precies weet wat je wilt kun je deze ook op maat laten maken. De ambacht experts maken jouw vintage spiegel precies naar jou eisen en wensen.