golfplaten

De zonnebaas

Tegenwoordig is het behoorlijk genormaliseerd dat je als persoon vervuilend gedrag vertoond en er vervolgens weinig aan doet om dit op te lossen. Dat stamt uiteraard af van een oude manier van doen waar ik nog op terug ga komen. Nu zijn we met veel tegelijkertijd bezig om de wereld een groenere plek te maken door gebruik te maken van groene energie. Groene energie is energie die opgewekt wordt op een manier die niet vervuilend is voor de wereld waardoor je de verandering van het klimaat tegen gaat. Er zijn verschillende vormen van duurzame energie en sommige vormen van duurzame energie zijn voor consumenten minder aantrekkelijk dan de andere. 

Vroeger was men zich niet tot nauwelijks bewust van de problemen die ze aan het veroorzaken waren in het kader van de vervuiling van de aarde. Het grootste probleem wat de aanleiding is voor waardoor we op het moment een nog grotere crisis gaan meemaken, is de onwetendheid van mensen en wetenschappers van de vervuiling van de wereld. Vroeger in de tweede helft van de 20e eeuw, ook wel bekend als het gedeelte van de 20e eeuw waar de welvaart overal op de wereld het meeste toenam, gebruikte men voornamelijk ook de meeste vervuilende stoffen. Omdat de consequenties van het verbranden van fossiele brandstoffen nog niet zo duidelijk waren en er nog niet al te veel onderzoek was gedaan naar het veranderen van het klimaat werden er ook geen grote maatregelen tegen genomen. 

Nu is de hele wereld wel bewust van alle ellende die afstamt van het gebruik van vervuilende stoffen en zijn er meer dan genoeg mensen die zich beschikbaar stellen om te helpen met het verhelpen van deze crisis. Deze mensen uit de nieuwe generatie zullen het verschil gaan maken als het aankomt op de vervuiling crisis. 

Er zijn een aantal manieren waarop je groene energie op kunt wekken maar hiervan is er eigenlijk maar een die echt goed werkt voor consumenten. De methode die het beste werkt voor consumenten zodat zij het minste vervuilende energie opwekken is door duurzame zonnepanelen te gebruiken. Laat je zonnepanelen installeren? Dan begin je aan jouw grote avontuur van geldbesparing en gebruik van groen energie en kun je je om die reden en om die reden alleen goed voelen over jouw plaats in de wereld. We moeten inmiddels echt verandering maken aan de vervuiling crisis. Dat doen we samen en dat doen we alleen!