Dublin Close-UP1-101x136_0_56Ook al ben ik nog maar 26, toch heb ik af en toe het idee dat ik veel ouder ben. Misschien ligt dit ook aan het feit dat ik erg slecht slaap, het wordt tijd om een matras 180×200 te kopen! Ik woon samen met mijn partner, maar omdat ons budget klein was, hebben we zoveel mogelijk proberen te besparen tijdens het inrichten van onze woning.

Dat hield ook in dat we maar een klein bed met een klein matras hebben gekocht. Erg jammer, want ik slaap al erg slecht en nu lijdt ook mijn partner hieronder, omdat we zo dicht bij elkaar liggen. Natuurlijk is slaap erg belangrijk, en ik denk dat ik vanwege mijn slaapproblemen ook meer concentratieproblemen heb gedurende de dag.

Dubln 18cm-101x136_0_56Problemen op het werk

Omdat ik slecht slaap, heb ik ook het idee dat mijn werk hieronder lijdt. Ik kom vaak erg moe op het werk en ik ben ook redelijk vaak te laat. Het probleem is echter nog erger, want als ik dan eenmaal op het werk ben, vind ik het nog moeilijk om iets ook echt af te maken, omdat ik zo moe ben. Jullie kennen vast en zeker zelf wel het gevoel. Als je moe bent lijkt alles teveel werk te zijn. MIjn baas heeft me zelfs laten weten dat als ik me niet verbeter, dat ik dan al gauw een andere baan kan gaan zoeken.

7 zones-101x136_0_56Met mijn huidige slaapprobleem gaat dat echter niet gemakkelijk worden. Daarom wil ik graag een matras 180×200 aanschaffen, zodat ik genoeg ruimte heb en ook mijn partner beter kan slapen. Het lijkt me echt heerlijk om gewoon eens een nacht in bed te gaan liggen en gelijk in slaap te vallen. Ik hoop dat dit met een betere matras opgelost kan worden.