Een Berry Alloc PVC vloer is een ideale vloer voor in de keuken. De van kunststof gemaakte vloer is ideaal. De vloer kan tegen een stootje en is erg eenvoudig om schoon te houden. Heb je een keer gemorst of zie je een vlek op de vloer? Je veegt het er zo vanaf. Dit maakt de PVC vloer ideaal om in de keuken te leggen. Een vloer in de keuken moet immers tegen een stootje kunnen, maar wat leg je dan eerst? De vloer of de keuken? 

Keuken eerst

Het antwoord op de vraag is voor veel mensen anders. De een zal zeggen dat de vloer eerst moet. Wij vinden dat de keuken het beste eerst geplaatst kan worden. Er is namelijk een simpele reden. Een keuken ga je namelijk niet meer verplaatsen. Als de keuken eenmaal in het huis zit, kan je hem niet zo eenvoudig meer verplaatsen. Het is om die reden dan ook zonde om onder de keuken een vloer te leggen. Deze vloer zie je namelijk nooit meer terug. Dat is zonde van het geld en zonde van het materiaal. PVC is enorm sterk, maar het zal na verloop van tijd door het zware gewicht van de keuken gaan inzakken. Hierdoor krijg je deuken in de vloer. Ook al zal je dus na een aantal jaar bedenken dat je de keuken op een andere plaats wilt gaan zetten, dan moet er altijd een nieuwe vloer in. 

Extra PVC

Wil je toch de keuken over een aantal jaar gaan verschuiven? Dan is het een slim idee om een paar pakken extra PVC in te slaan. Deze pakken kun je bij het verplaatsen van de keuken eenvoudig op het deel plaatsen waar voorheen de keuken stond. Hierdoor heb je op die plaats direct een prachtige vloer liggen!