Heeft u zoveel spullen dat u een opslagruimte huren moet?

Wij gingen laatst verhuizen en hadden hierbij erg veel spullen in ons oude huis staan. Van banken, tot stoelen, tot keukenspullen en ook heel veel kleding. Doordat wij niet meteen in ons nieuwe huis konden trekken waren wij dringend opzoek naar een plek om een opslagruimte te huren. Deze plek moest aardig groot zijn, omdat wij erg veel spullen mee wouden verhuizen. We hadden zelf geen plek om al deze spullen op te slaan en daarom waren wij opzoek naar een plek om een opslagruimte te huren voor een langere tijd. Wij hadden van familie en vrienden al verschillende bedrijven gehoord waar een opslagruimte gehuurd kon worden. Toch leek het ons handig om eens op internet te gaan kijken en de verschillende ruimtes met elkaar te vergelijken. Een opslagruimte huren kost namelijk wel wat geld. Wij hebben van vorige ervaringen geleerd dat wanneer je even goed gaat kijken waar je het beste geholpen kunt worden, je al heel snel grote bedragen kunt besparen. Dit was dan ook precies ons plan. Wij gingen op zoek naar informatie op het internet wat op die manier zouden we de beste vergelijking kunnen trekken. Wij lazen op diverse sites dat easybox.nl beschikt over een opslagruimte om te huren. Deze opslagruimte is te huren voor een korte of een langere periode. De site van esasybox.nl was erg overzichtelijk en zag er verder ook netjes uit. Hierdoor kregen wij een goede eerste indruk van dit bedrijf. Toen zagen we ook dat er de mogelijkheid was om contact op te nemen met een van de mensen van de klantenservice. Wij merkten dat wij goed geholpen werden bij deze klantenservice en dat er goed naar onze wensen werden geluisterd. Een opslagruimte huren was bij easybox.nl zo klaar. Het was erg gemakkelijk om een opslagruimte te huren en dit nam weinig tijd in beslag. Ook de prijzen bij dit bedrijf waren erg gunstig. De kwaliteit van de opslagruimte was goed en deze stond in verhouding met de prijs. Dit was precies wat wij nodig hadden voor onze verhuisspullen en daarom gingen wij met veel genoegen onze opslagruimte huren bij dit bedrijf.

Het bevalt ons erg goed om een opslagruimte te huren

Wij zijn heel blij dat wij op deze site terecht kwamen. Wij houden van kwaliteit en dat hebben wij bij dit bedrijf zeker gevonden. Door de overzichtelijke en duidelijke site werd ons al snel mogelijk hoe wij zo goed mogelijk een opslagruimte konden huren. Dit was erg gemakkelijk en de klantenservice stond voor ons klaar bij eventuele vragen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit was bij dit bedrijf erg gunstig. Ik zou het aan al mijn vrienden en familie aanraden om bij dit bedrijf een opslagruimte te huren. Het is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Kijk zelf ook eens even op de site

Als u geïnteresseerd bent geworden is het handig om eens een kijkje te nemen op de site. Het is daarom goed om samen te vatten:

  • Ik ben erg tevreden
  • Ik vond de service hier erg goed
  • Ik kom zeker nog eens terug

Ik wens u heel veel succes met het vinden van uw opslagruimte.