Bron: https://stalen-deur.nu/

Mix & match de moderne details met industriële charme

De pracht van het toevoegen van industriële design elementen aan je huis is de mogelijkheid om je huidige eigentijdse stijlen te mixen en matchen met de oudere geïnspireerde architectonische details! In de keuken kunnen bijvoorbeeld de apparaten met strak roestvrij staal of geïntegreerde kasten met bijpassend paneel op de fronten van het apparaat met eenvoudige hardware aanwijzingen uit het industriële tijdperk lenen om de knipoog naar een industrieel ontwerp te geven.

Creëer creativiteit met illustraties

Een andere manier om de industriële architectonische details in je huis te brengen, is door kunstwerken te gebruiken om je artistieke ontwerpstijl uit te drukken! Vetgedrukte afbeeldingen, muurschilderingen, schilderijen en zelfs het schilderen van gewaagde symbolen op een bakstenen muur zullen een onmiddellijke accentmuur in uw woonkamer of slaapkamer maken. Je kunt ook je eigen kunst ideeën rond steden creëren, zoals symbolen, literaire cijfers en letters, of zelfs abstracte schilderkunst kan een saaie en saaie muur in kunst veranderen!

Gebruik meubels met minimale detaillering

In het afgelopen decennium is er in het interieur van de woning een toename geweest van meubelfabrikanten die de wedergeboorte van industrieel ontwerp omarmen en dit wordt weerspiegeld in woonkamer- en slaapkamer meubilair met minimale details en eenvoudige materialen. Voor b.v. het eenvoudige smeedijzeren hemelbed kan formeel of informeel worden gemaakt op basis van het beddengoed dat je kiest om het te versieren. Het gebruik van stalen taatsdeuren in vergelijkbare stijl en monochrome kleuren kan de look van industrieel chic naar je slaapkamer brengen!

Breng industriële accenten in je huis naar buiten

Je kunt ook een industriële stijl toevoegen aan de buitenruimtes van je huis. Voor b.v. de buitenverlichting van het buitenterras kan worden gekozen voor grotere gloeilampen die er samen geweldig uitzien en de magische gloed aan je buitenruimtes geven.