U wilt een huis bouwen, nietwaar? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Volg gewoon de onderstaande instructies:

Vraag een vergunning aan om een huis bouwen:

Tenzij je de diensten van een aannemer inhuurt, bent je verantwoordelijk voor het nemen van de nodige stappen om een ​​bouwvergunning te verkrijgen. Hiervoor dient je een volledig dossier in inclusief diverse documenten (plattegrond van de grond, plattegrond van de te bouwen constructies, doorsnede van de grond en de constructie, …). En begin in geen geval met de site voordat je deze kostbare sesam hebt verkregen!

Financier jij aankoop tegen de beste prijs:

Of je nu de bouw van uw huis zelf financiert, met eigen middelen, of, zoals de meeste mensen, via een bank een lening aangaat, houd er rekening mee dat doen, een huis bouwen gewoonlijk kost. duurder dan we dachten. Omdat het aan de prijs van de grond en de kosten van de bouwwerkzaamheden is toe te voegen, behalve dat men gekozen heeft voor een grond gelegen in een verkaveling, bepaalde randuitgaven, zoals de evacuatie van overtollige grond of de aansluiting op het elektriciteitsnet als het perceel waarop je jij zinnen heeft gezet geïsoleerd is.

Kies en vertrouw op de juiste bouwer:

Hoewel het voor u mogelijk is om te kiezen voor zelfbouw of om een ​​hoofdaannemer in te huren, is het meestal een aannemer die het meest rechtstreeks naar de bouw van zijn huis gaat. Zelfconstructie brengt inderdaad veel opoffering met zich mee. Wat betreft de projectmanager, de prijs die hij geeft is slechts een schatting… Of je er nu voor kiest om jij toekomstige site toe te vertrouwen aan een aannemer met landelijke of alleen lokale dekking, we kunnen je niet genoeg aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van een aannemer wiens werk wordt gereguleerd door een bouwcontract. Al deze voorzorgsmaatregelen ontslaan je natuurlijk niet van het spelen van de goede oude “mond-tot-mondreclame” die een huis betekent, om meer te weten te komen over jij bouwer.

Good luck!