Heb jij een mooi balkon maar twijfel je of je wel alle potentie er uit haalt die er in zit? Lees dan vooral verder in dit artikel of misschien balkonbeglazing de oplossing kan zijn! Balkonbeglazing houdt in dat je rondom het hele balkon glas laat plaatsen door een professioneel bedrijf. Alle voordelen die het glas je brengt lees je in dit artikel.

Veiligheid

Een balkon is vaak op hoogte. Safety first dus! Een balkon zonder veilige omheining voelt al snel gevaarlijk en zeker voor kinderen zal je dan altijd de deur dichtlaten. Balkonbeglazing is een zeer veilige optie voor een balkon omdat het er direct helemaal mee afgesloten kan worden. Natuurlijk is het glas ook op te schuiven voor (veilige) opening op de helft van de hoogte. Alle opties zijn mogelijk.

Extra leefruimte het hele jaar door

Met balkonbeglazing verander je jouw balkon van een plek die je gebruikt in de zomer, naar een plek waar je het hele jaar door heerlijk kan zitten. Ook in de winter kun je namelijk comfortabel gebruik maken van je balkon doordat het glas de ruimte kan afsluiten van de kou. Met een lekker zonnetje erop, zit jij met een hartstikke aangename temperatuur op je balkon. Wordt het even te warm met zoveel mensen? Dan schuif je het glas gewoon een stukje open en komt er frisse lucht binnen.

Balkonbeglazing zal je moeten laten plaatsen door een professional, dit kun je helaas niet zelf doen. Kijk op Metalura.nl voor alle opties omtrent balkonbeglazing en laat je inspireren!