logoGegroet en ik heet jullie van harte welkom op mijn blog. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer lezers krijg. Dat is natuurlijk een goed teken. Ik ben dit blog dan ook voor jullie begonnen. Ik deel mijn ervaringen in de hoop dat jullie hier je voordeel mee doen. Zo ga ik het vandaag hebben over hoe jij geld kunt besparen op jou energierekening. Laten we eerlijk zijn, dit is iets wat we allemaal willen en door die tip van mij is dit ook nog eens mogelijk. Het viel mij de laatste paar maanden op dat mijn gas en stroomkosten hoger waren geworden. Ik had hiervoor geïnformeerd bij mij leverancier en die konden hier geen duidelijk antwoord op geven. Dit samen met nog een paar andere zaken was reden voor mij om overstappen stroomleverancier. Omdat ik hier zelf geen verstand van heb ging ik online zoeken naar wat ik het beste kon doen. Vooral ook omdat er zoveel aanbieders zijn, ik had geen flauw idee welke ik het best kon kiezen. Gelukkig vond ik de site 123stroomengas.nl. Dit is dan ook gelijk mijn tip aan jullie, als je geld wilt besparen op jouw energierekening, dan moet je hier echt naar toe gaan. Maar het handige aan zo’n vergelijkingssite is dat ik alles rustig door kon nemen en een goede keuze kon maken. Vooral voor iemand als mij was dit een ideale site, ik zal vertellen wat ik gedaan heb.

gallery-img8klein

Dit heb ik gedaan

wiezijnwijIk ben dus naar de site 123stroomengas.nl gegaan en heb daar mijn postcode op ingevoerd. Vervolgens kreeg ik een overzicht met alle beschikbare stroom leveranciers bij mij in de regio. Vervolgens kon ik filteren naar wat voor mij belangrijk was. Toen ik dit gedaan had kreeg ik nog enkele aanbieders, deze had ik nog eens met elkaar vergelijken, deze keer keek ik vooral naar de acties en aanbiedingen die ze hadden. Tenslotte had ik een keuze gemaakt. Dit allemaal dankzij 123 Stroom en Gas. Nooit gedacht dat overstappen stroomleverancier zo eenvoudig was.