Ik en mijn zoon zijn sinds kort een beetje aan het kijken naar een uitbouw aan zijn kamer om hier een soort van mannen hok van te maken maar we vroegen ons af wat kost een uitbouw nou. Uiteindelijk zijn we gestuit op Verbouwaanvraag.nl

logo-1-300x65

Na wat rond te kijken op de website heb ik een eg goed idee gekregen van wat het bedrijf allemaal kan en wat de kosten van een uitbouw aan mijn woning ongeveer zijn. Op de website stond een formulier dat je kon invullen met daarin wat je voor ogen hebt en een aantal foto’s van de gevel waar aan je de uitbouw  wil. Dit heb ik gedaan en doorgestuurd naar het bedrijf.

Nu zitten we halverwege de uitbouw en het begint al echt ergens op te lijken. In eerste instantie zaten we een beetje te koekeloeren met de goot. Maar dit is nu allemaal opgelost. De uitbouw grenst aan de kamer van mijn zoontje. Op het moment is deze niet super groot en hij wil graag een game kamer hebben waar hij zijn Playstion4 en PC neer kan zetten en waar hij met zijn vrienden kan gaan zitten als deze langskomen zodat hij niet steeds in de woonkamer hoeft te zitten.

Voor nu is het nog even afwachten tot dat de uitbouw staat mijn zoon kan niet wachten om eindelijk een plekje voor zich zelf te hebben waar hij op zijn gemak kan gamen en naartoe kan gaan met zijn vrienden zonder dat ze met z’n alle krap op de kamer zitten.

Wij zijn super tevreden over Verbouwaanvraag.nl en als we iets aan ons huis willen veranderen in de toekomst huren we zeker dit bedrijf in.