tafel

maatwerk

Ik ken iemand binnen mijn omgeving die een lichamelijke beperking heeft. Gelukkig wordt zij in vrij weinig dingen belemmerd. Echter wanneer zij aan een standaard tafel zit om te eten of studeren, gaat dit erg moeizaam. Enkele jaren geleden had zij dan ook een verstelbare tafel gekocht zodat zij hier normaal aan kon gaan zitten. Omdat ik vaak bij haar over de vloer kom weet ik waar zij deze meubels gekocht heeft. Want naast een tafel heeft zij ook een speciaal op maat gemaakte stoel gekocht. Naar onze mening kun je dan ook het best een tafel op maat maken bij kindermeubilair.nl. Omdat ik deze website laatst weer toevallig tegenkwam, moest ik er gelijk weer aan denken. Dit is dan ook een firma dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dus kan ik hun met een gerust hart aan jullie aanraden. 

tafel op maat

Voor kinderen is een speeltafel raadzaam

tafelOok voor kinderen met een lichamelijke beperking hebben zij meubilair. Ook deze worden op maat gemaakt zoals bijvoorbeeld speeltafels. Wanneer jouw kind in een rolstoel zit kan het lastig zijn de rolstoel geheel onder de tafel te krijgen. Een tafel op maat laten maken is dan een goede optie. Het is dan ook belangrijk dat kinderen ontspannend kunnen spelen. Door een tafel te hebben met een juiste hoogte kunnen ook zij dit dan ook doen. Je kunt deze tafels dan ook vaak verstellen zodat deze voor elke rolstoel geschikt zijn.  

Ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben. Indien er nog vragen zijn, kun je deze gerust stellen door onderaan dit bericht een reactie te plaatsen.