stekkerdoos

Een stekkerdoos is natuurlijk een ideale oplossing voor wanneer je net een aantal stopcontacten te kort komt. Zo kun je dan ook kiezen voor een stekkerdozen. Dit merk kent namelijk vele verschillende stekkerdozen die je dan kunt gebruiken. Hoeveel extra stekker je nodig hebt verschilt natuurlijk. Als je een tuinfeest wilt geven met allemaal leuke lampen en een lekker muziekje kun je hier maar zo tien stopcontacten voor nodig hebben. Natuurlijk zijn hier ook meer dan genoeg stekkerdozen voor zodat je dit ook daadwerkelijk kan doen. Ook is het mogelijk om een stekkerdozen als verlengkabel te gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld net te ver weg zit van een stopcontact kan de stekkerdozen ervoor zorgen dat je er toch wel bij kunt. Dat is natuurlijk ideaal. 

stekkerdoos

Verschillende groottes 

Er zijn natuurlijk veel verschillende modellen als je op zoek gaat naar een stekkerdoos. Zo heb je een mooi compact formaat van drie extra stopcontacten, maar wanneer je daadwerkelijk meer stopcontacten nodig hebt kun je ook kiezen voor een stekkerdozen van maar liefst twaalf extra stopcontacten. Wat je dan ook zie bij deze stekkerdozen is dat je ze per zes kunt aanzetten. Dit is ook logisch anders zul je ook zien je je onnodig veel stopcontacten hebt. Dit is niet altijd het geval. Je hebt namelijk ook een stekkerdozen van bijvoorbeeld tien stopcontacten die allemaal tegelijk aan gaan. Welke jij nodig hebt bepaal je natuurlijk helemaal zelf. 

Verlengkabels 

Natuurlijk kun je ook van stekkerdoos kiezen voor een verlengkabel. Wanneer je erover gaat nadenken is een verlengkabel eigenlijk een stekkerdozen met één stopcontact. Dit biedt natuurlijk niet de mogelijkheid om verschillende dingen op te laden, maar wel de mogelijkheid om dit te doen op een andere plek. Wanneer je bijvoorbeeld lekker in de tuin ligt te zonnen kun je dan ook gemakkelijk je telefoon opladen.