Heeft u een terras bij uw horeca gelegenheid? En heeft u nog geen windschermen voor de horeca? Dan zou het toch fijn zijn als iedereen die op uw terras komt zitten lekker uit de wind kan zitten dankzij windschermen voor de horeca die hier speciaal voor zijn gemaakt? Deze windschermen voor de horeca kunt u vinden via de site premonta.nl. Hier heeft mijn man ze gevonden voor ons horeca zaakje. Ze verkopen windschermen voor de horeca van RVS, roestvrij staal, van 1 tot 2 meter breed. Ze zijn mobiel door de wieltjes die eronder zitten zodat u ze makkelijk kunt verrijden wanneer de wind draait. De basis voor deze windschermen voor de horeca is een frame van kokerprofielen, die in de hoeken verbonden zijn met elkaar. RVS klemmen met rubber inlage die het geharde veiligheidsglas borgen aan het frame horen ook bij deze basis. De elementen van de windschermen voor de horeca zijn zelf samen te stellen en naar wens te combineren, door de RVS koppelpen kunnen de schermen namelijk makkelijk aan elkaar worden vastgemaakt. Zo blijft het systeem mobiel maar vormt het toch 1 geheel. Als u nog meer wilt weten hierover kunt u de veel gestelde vragen een keer door lezen. Of u kunt natuurlijk contact met ze opnemen om meer te weten te komen over deze windschermen en alles wat erom heen ermee te maken heeft. Zodat u ook binnenkort kunt zien hoe uw klanten lekker uit de wind op uw terras kunnen zitten. De schermen worden compleet afgemonteerd bij u geleverd, ze hebben een eigen bezorgservice en levert het product tot bij u aan de deur. Een week voor de levering wordt u op de hoogte gesteld op welke dag ze komen leveren. Ze bezorgen 6 dagen per week dus bijna elke dag. Wanneer u een account aanmaakt kunt u uw bestelling natuurlijk ook volgen en bij vragen kunt u ze bellen of mailen, dat gaat gewoon heel simpel en de medewerkers staan u graag te woord. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van windschermen.

Interesse in deze mooie windschermen voor de horeca?

Dan is het een goed idee om eens te kijken op deze site. Ze verkopen echt alles op dit gebied en ze kunnen u er ook alles over vertellen. Het zijn prachtige schermen en naar mijn mening onmisbaar op een terras in de horeca. Wij zijn super tevreden en blij dat ons probleem is opgelost, nu kunnen onze klanten lekker op het terras zitten zonder dat ze wegwaaien om maar zo te zeggen.

Wilt u meer weten over de schermen van dit bedrijf?

Kijk dan maar eens op hun site, want:

  • Ze bieden sterke, RVS windschermen
  • Ze zijn ook nog eens verrijdbaar
  • U kunt ze ook nog eens koppelen aan elkaar

Wat wilt u nog meer voor uw terras? Het is toch prachtig dat dit mogelijk is, kijkt u zelf maar eens en vorm uw eigen mening. Wie weet staan ze ook bij uw binnenkort!