vurenhouten balken

Ben je bijvoorbeeld een constructie aan het maken voor een dakkapel, of iets anders waarbij je bepaalde delen van een bouwwerk op moet vangen? Met vurenhouten  balken kun je een stevige en goede constructie maken, verkrijgbaar in verschillende formaten. Niet alleen in de lengte maar ook de breedte en hoogte kun je zelf bepalen, zit de maat er niet bij die je nodig hebt dan is het mogelijk deze te laten maken. Op deze manier kun je bij limtrade.nl voor alle soorten en maten hout terecht. 

Altijd geschaafd

Waar je voorheen de keuze had uit geschaafd en ongeschaafd hout, is dit tegenwoordig niet meer aan de orde. Alle vurenhouten balken bij limtrade.nl zijn namelijk geschaafd, op deze manier heb je altijd een zuivere maatvoering en kun je tot op de mm je project maken. Heb je toch ongeschaafde balken nodig, is dit op aanvraag te bestellen in de webshop. Heb je een bepaald bouwwerk, en twijfel je aan de maten die je nodig hebt kun je advies vragen aan een van de medewerkers.

vurenhouten balken

Verantwoord beheerde bossen

Natuurlijk zijn alle vurenhouten balken niet zomaar gekapte bossen die overal vandaan komen, al het hout is namelijk voorzien van een keurmerk. Met het FSC keurmerk, wordt er bewezen dat al het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Op deze manier wordt er ook verantwoord omgegaan met het milieu, om toch voldoende hout te kunnen leveren aan de consument. In de webshop kun je eenvoudig de verschillende soorten hout bestellen, om een stevige constructie te bouwen.