carport

Carport trends 2022

Een carport is een handige toevoeging aan je woning of garage wanneer je je auto wil beschermen tegen weersinvloeden. Er zitten een hoop voordelen aan het hebben van een carport. Wil jij graag een carport of is je huidige carport aan renovatie toe? In de blog van vandaag zetten we de trends op gebied van garages en carports voor je op een rijtje. Zo kun je vast een beetje inspiratie opdoen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

carport

Lichtdoorlatende dakplaten

Eén van de trends op gebied van garages en carport is het gebruik van lichtdoorlatende dakplaten. De lichtdoorlatende dakplaten laten de ruimte lichter en groter lijken, wat er erg chique en stijlvol uitziet. Deze stijl carport past bij vrijwel elke woning en kun je helemaal naar wens laten maken. Zo kun je kiezen tussen verschillende materiaalsoorten en ook wat betreft de dakplaten is er ontzettend veel keuze. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en of het veel of weinig licht en/of warmte moet doorlaten. De keuze is reuze; zo zit er altijd iets bij naar jouw smaak!

Industrieel

Een volgende trend is een industrieel design. Dit is een trend die we ook veel zien op gebied van interieur. Nu wordt deze trend dus ook doorgetrokken tot aan buiten, waarbij het ook erg trendy is om een industriële carport of garage te hebben. Een industriële carport creëer je eenvoudig door te kiezen voor aluminium of metalen materialen in een wat donkere kleur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor antraciet aluminium behuizing met lichtdoorlatende dakplaten.