Somfy handzenders

Jij hebt misschien op zolder of ergens anders in huis zonwering zitten. Bij de oude varianten moet je deze nog met de hand open en dicht doen. Tegenwoordig is alles een stuk moderner en hoeft dat niet meer. Nu gebruik jij bijvoorbeeld somfy handzenders om de zonwering open en dicht te doen en dat is ook zeker aan te raden. Met een druk op de knop gaat het scherm open of dicht. Ook kan het halverwege stoppen zodat je misschien maar voor de helft zon krijgt. Het is dus best wel handig om te gebruiken en om te hebben als jij een zonwering wilt of hebt.

Somfy handzenders

Varianten

Wanneer je gaat kijken bij somfy handzenders dan ben je niet beperkt tot een simpele afstandsbediening die je kunt gebruiken. Er zijn namelijk meerdere schakelaars en zenders die jij kunt aanschaffen. Zo heb je een schakelaar die lijkt op een licht schakelaar. Deze raak je minder snel kwijt, want je kan het gewoon ophangen aan de muur of op jouw bureau neerleggen. Ook heb je nog de normale handzenders die je ook ergens aan kunt ophangen. Door een handig gat dat ze aan de bovenkant hebben kun je het ergens aan ophangen zodat je altijd weet waar die is.

Waarom?

De somfy handzenders zijn makkelijk te gebruiken. Daarom is het zeker aan te raden om er meerdere aan te schaffen. Ze kunnen namelijk alles besturen wat een motor heeft dus je kan er een heleboel mee. Zoals zonweringen en rolluiken kun je ermee besturen. Ze dan ook nog eens makkelijk aan te sluiten. Je bent gemiddeld maar tien minuten bezig dus het neemt niet veel tijd in beslag. Tot slot zijn ze niet zo duur dus als er een kapot gaat dan kun je het zo weer vervangen voor een nieuwe.