leefkeuken

Waar vroeger de keuken echt afgescheiden was van de woonkamer, maakt deze tegenwoordig er echt deel van uit. Niet voor niets wordt er veel tijd doorgebracht in de keuken, ontbijt aan de tafel of lekker borrelen met vrienden aan de bar. Met een leefkeuken heb je de perfecte keuken om met je gezin in te leven, voorzien van alle gemakken en ruimte om te ontbijten, lunchen en dineren en met vrienden een gezellig samenzijn te organiseren. Natuurlijk verkrijgbaar in verschillende stijlen, zowel klassiek als modern.

Verschillende uitvoeringen

Wil je een leefkeuken welke van alle gemakken is voorzien? Bij nuvakeukens.nl ben je hiervoor aan het goede adres. Met de moderne apparatuur van tegenwoordig is bijna alles mogelijk, waar je voorheen afhankelijk was van een afzuigkap is dit niet meer zo. Bij de nieuwste kookplaten is een afzuigmogelijkheid geïntegreerd, op deze manier kun je overal een kookeiland plaatsen. Op deze manier ben je zeer flexibel en kun je echt de keuken van je dromen realiseren waar je lang plezier van hebt. 

leefkeuken

Ook voor kleinere woningen

Om een mooie leefkeuken te creëren denken veel mensen dat je een grote ruimte nodig hebt, niet is minder waar want bij nuvakeukens.nl zijn ook prachtige keukens voor een kleine ruimte. Of dit nu een moderne, landelijke, of een greeploze keuken betreft, bij nuvakeukens.nl vind je altijd een geschikt model in het assortiment. Natuurlijk kan een keuken ook geheel op wens worde gemaakt, denk hierbij aan apparatuur en model naar eigen wensen en maatvoering.