Betonwapening

Met het gebruik van betonwapening kun je in zekere mate zelf bepalen hoe zwaar je de vloer mag belasten. Natuurlijk moet er wel een professional berekenen wat voor wapening er nodig is, misschien is er meer en andere wapening nodig omdat je de vloer zwaarder gaat belasten. Maar ook voor de afwerking is het van belang welk soort je kiest, de afwerking bepaald in de meeste gevallen of je de geroeste soort kunt gebruiken of de gegalvaniseerde soort wapening in het beton. 

Betonwapening

Wat bepaald wat je nodig hebt?

Betonwapening heb je in verschillende soorten en maten, hoe zwaar je de vloer wil belasten bepaald uiteindelijk hoe dik de wapening moet zijn en de maaswijdte bij een vloer. Bij een fundering ligt dat weer heel anders, daar moet rekening gehouden worden met het totale gewicht van de constructie. Je kunt je voorstellen dat een de wapening in een fundering van een flatgebouw van zwaardere kwaliteit is dan een eengezinswoning. Een constructeur berekend uiteindelijk wat er precies nodig is. 

Betonwapening

Bestel eenvoudig alle soorten wapening

In de webshop van betonstaal.nl vind je alle soorten betonwapening en betonnetten, welke constructie je ook gaat maken of welk formaat je ook nodig hebt. Wil je een wapening op maat laten maken dan is dit natuurlijk ook mogelijk, de bijgeleverde werkomschrijving laat precies zien hoe je de wapening moet plaatsen. Afstandhouders en stelblokjes om voldoende dekking te hebben zijn ook verkrijgbaar in de shop, de ervaren medewerkers kunnen je van alle gewenste informatie voorzien.