De kleinste kamer in huis wordt vaak het meest over het hoofd gezien. Samen met de gang en kasten is de badkamer of het toilet een van die plaatsen die vaak bedekt is met een verscheidenheid aan niet-overeenkomende items, van verschillende kleuren tegels tot niet-overeenkomende handdoeken. Maar zelfs de kleinste kamer kan een luxe uitstraling krijgen als je een degelijk design toilet inhuurt en de volgende drie stappen volgt.

Voeg een spiegel toe

Allereerst moet je een spiegel toevoegen. Het is omdat een spiegel een ruimte kan vergroten en er de aandacht op kan vestigen, en dat is precies wat je zoekt. Je moet echter voorkomen dat je een spiegel direct tegenover een raam plaatst, zodat je reflectie geen ongemakkelijke schaduw op de muur erachter creëert. Als je niet genoeg ruimte hebt voor een passpiegel, overweeg dan om een ​​kortere boven je gootsteen of badkuip te plaatsen.

Gebruik gedurfde kleuren en patronen

Vervolgens kun je gedurfde kleuren en patronen gebruiken om persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen, en dat is precies wat je wilt in zo’n klein gebied. Zorg er echter voor dat je kleurkeuze niet zo gewaagd is dat het de andere aspecten van de kamer wegneemt. Verf bijvoorbeeld niet alles rood als je wilt dat mensen het behang boven je toiletpot opmerken.

Extra verlichting toevoegen

Tot slot kun je extra verlichting toevoegen aan de badkamer of het toilet. In badkamers waar vanwege privacyredenen niet veel natuurlijk licht is, speelt verlichting een zeer belangrijke rol. In dit geval kan een felle gloeilamp in het midden van de kamer voldoende zijn om de hele kamer te verlichten. Hoewel het praktisch is, zal het je badkamer er alleen maar normaal uit laten zien. Dit verwacht je natuurlijk niet als je het er luxueus uit wilt laten zien. Dus om het er luxueus uit te laten zien, kun je het licht een beetje dimmen en extra verlichting toevoegen aan de wanden van de badkamer, zoals wandlampen die op fakkels lijken. Zo ziet de badkamer er niet alleen luxueus uit, maar voelt hij ook gezelliger aan.