Luchtfilter

Met de luchtfilter van Euro Manchetten & Compensatoren heeft fijnstof geen enkele schijn van kans. De nationale wetgeving is op dit gebied heel streng, desondanks is fijnstof nog steeds een groot probleem. Allerlei gezondheidsproblemen is het gevolg. Met de luchtfilters van Euro Manchetten & Compensatoren weet je zeker dat je goed zit.

LuchtfilterStrenge eisen aan schone lucht

Aan schone lucht worden strenge eisen gesteld, deze eisen gelden dan ook voor een luchtfilter van een mechanische ventilatie en luchtbehandelingsinstallatie. Bij Euro Manchetten staan kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. De luchtfilters die je bij hun kunt kopen, voldoen dan ook aan de geldende kwaliteitseisen. Je kunt zelf bepalen hoe duur je het maakt. Vroeger was je verplicht om een kostbaar filtratiesysteem aan te schaffen, tegenwoordig is een filterzak voldoende. Niet alleen is een filterzak kostenbesparend, ook is deze makkelijk in gebruik. Het assortiment van Euro Manchetten bestaat uit onder andere filterzakken, filterslangen en filterenveloppen. De kwaliteit die dit bedrijf levert is uitstekend te noemen, daarnaast kan iedere toepassing op maat worden gemaakt in hun eigen atelier. De medewerkers volgen regelmatig cursussen om hun kennis up to date te houden voor wat betreft de nieuwste materialen en productietechnieken.

Stoffiltratie ook mogelijkLuchtfilter

Niet alleen kun je bij Euro Manchetten terecht voor een luchtfilter, ook kun je bij hun terecht voor stoffiltratie. Door gebruik van geschikte viltsoorten wordt er een hoge efficiëntie en filtratiesnelheid gecreëerd. Dit maakt dat de luchtfilters heel erg geschikt zijn voor omgevingen die stoffig zijn. Daarnaast maakt Euro Manchetten ook speciale uitvoeringen ter bestrijding van vochtigheid, vlamvorming, verstopping, slijtage en explosiegevaar.

Ben je op zoek naar een luchtfilter? Dan zijn de luchtfilters van Euro Manchetten & Compensatoren zeker aan te raden. Neem dus zeker een kijkje op hun website. Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Dan kun je bellen, mailen of het online formulier invullen.