klik

klikPas geleden was het zo ver, mijn jongere zusje is ook het huis uitgegaan en dat heeft ze te danken aan Klik voor wonen. Deze website heeft er namelijk voor gezorgd dat ze een huis heeft gevonden in Oosterhout. Mijn zusje wilde namelijk al best lang samen gaan wonen met haar vriend, helaas lukt het maar niet om een huis te vinden.

Het is vaak erg lastig om een woning te vinden. Ik heb hier zelf ook problemen mee gehad en daarom ben ik toen der tijd opzoek gegaan naar een website waar je hulp krijgt bij het vinden van een woning. Ik kwam toen uit bij Klik voor wonen en daar heb ik erg veel aan gehad. Ik heb dankzij deze website mijn eerste woning gevonden en daar ben ik ze nog steeds erg dankbaar voor. Via deze website kun je je namelijk inschrijven voor woningen binnen een aantal steden. Ik heb toen zelf voor een huurwoning in Breda gekozen en daar woon ik nog steeds. Pas geleden vertelde mijn zusje dus dat ze geen woning kon vinden in Oosterhout en daarom heb ik haar verteld over deze website.

woning vindenZe heeft een huis!klik voor woning

Ik vertelde over de site en een dag later schreef mijn zusje zich al in. Ze kreeg al snel bericht en er werden een paar leuke woningen aangeboden. Na een tijdje vond ze een huis dat ze echt leuk vond en dit huis is het uiteindelijk geworden, ze woont nu dus op haar zelf!