Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar een manier om onze woning te renoveren. Normaliter vind ik het niet erg om het zelf te doen maar hier zit ik even niet op te wachten. Door een bouwbedrijf Uithoorn te zoeken die onze uitbouw kan realiseren. Wij willen namelijk al een lange tijd een uitbouw hebben echter vonden we de kosten tot op heden nogal aan de hoge kant. Door op het internet te gaan zoeken naar een goede bouwbedrijf ben ik terecht gekomen op de website van Ruud B aannemer. Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is dan deze klus goed geklaard wordt.4689159475_c1b94da93d_b-768x384

Snel geregeld!

Natuurlijk is het wel zo dat ik eerst wil weten wat de precieze kosten gaat worden voordat we überhaupt er akkoord voor geven. Door telefonisch contact te zoeken met hun werd het mogelijk gemaakt om een afspraak te maken zodat ze langs kunnen komen om een offerte te maken. Zo zijn ze vorige week langs geweest om een offerte maken. Het feit dat ze langs komen en bij ons in de woonkamer een offerte maken zorgen hun er wel voor dat een offerte zo goed mogelijk wordt ingevuld. Zo kom ik namelijk niet voor een verrassing te staan achter wat wel zo prettig is. Dankzij het zoeken op bouwbedrijf Uithoorn is het mij gelukt dat wij een geschikte aannemer hebben gevonden!