tv led strip

De led strip 15 meter is bestelbaar in verschillende varianten. Zo kan je hem bestellen in 3×5, maar kan je hem ook los bestellen door er een van 10 en 5 te kopen. Het is maar net waar je hem wilt plaatsen en welke afmeting je nodig hebt. Het product wordt in de meeste gevallen gebruikt in een huiskamer. Je kan hem gemakkelijk bevestigen met de speciale plakrand. Hierdoor kan je op elk gewenste plek en moment genieten van de ruim 16 miljoen kleurencombinaties. Deze kleuren zijn gemakkelijk te bedienen door een App te downloaden in de App Store of Play Store. Door deze te downloaden kun je via de telefoon gemakkelijk switchen tussen kleuren. Zo kan je voor iedere gelegenheid de perfecte kleurencombinaties laten showen. Mocht je liever gebruik willen maken van een afstandsbediening? Dan is dat ook mogelijk, want deze wordt standaard meegeleverd.

Led strip 15 meter specificaties

tv led strip

Een led strip 15 meter heeft speciale specificaties. Het beschikt over 360 LED’s, 30W vermogen, 50.000 branduren (uniek), 6000 lumen en heeft een lengte van 12 meter. Hierdoor kan je iedere huiskamer voorzien van deze led strip 15 meter. Op het product krijg je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast is het product spatwaterdicht en stofdicht, dus kan je optimaal genieten onder alle omstandigheden. 

Bestellen?

De strips zijn gemakkelijk online te bestellen. Als je voor 23:59 besteld, heb je de volgende dag jouw pakketje binnen. Dit door heel Nederland en België. Niet tevreden over het product? Dan heb je de mogelijkheid om te retourneren binnen 60 dagen.