Wie aan een industriële lamp denkt, die denkt in eerste instantie vaak aan een hanglamp boven de eettafel. Die denkt aan de hangende lampen in de grote fabriekslampen. Geheel terecht is dat niet overigens. Wel eens aan de staande lamp industrieel gedacht? Want ook dit is een lamp om nadrukkelijk rekening mee te houden bij de inrichting van je woning of ruimte.

De voordelen van het gebruik van de staande lamp industrieel

Het gebruik van een staande lamp industrieel biedt nogal wat voordelen. Zo neemt de staande lamp industrieel relatief weinig ruimte in beslag. Met een dergelijke lamp kun je bijvoorbeeld uitstekend een loze hoek een nuttige invulling geven. Ok de staande lamp industrieel is daarnaast prima te combineren met andere lampen. Dat geldt overigens niet alleen voor de staande lamp, maar zeker ook voor bijvoorbeeld de plafondlamp industrieel. Nog een voordeel is dat een staande lamp in principe gemakkelijk te verplaatsen is. Het aantal soorten en maten dat beschikbaar is, is ook al een voordeel van specifiek dit type lamp.

Revolutie in de wereld van de staande lamp

De industriële staande lamp betekende een revolutie in de wereld van de staande lamp. Aanvankelijk namelijk kenden we de staande lamp immers vooral als een lamp met een rechte, lange voet en de bekende stoffen lampenkap. Hoewel ook die lampen nog steeds beschikbaar zijn, is er tegenwoordig heel erg veel meer beschikbaar. De staande lamp industrieel is een mooi voorbeeld van de ontwikkeling van de staande lamp, zoals ook de plafondlamp industrieel een prachtige ontwikkeling doorgemaakt heeft. Want een industriële staande lamp is in niets te vergelijken met de staande lamp met de stoffen kap.

Een industriële lamp in de kleur zwart is helemaal hip

Industrieel staat voor ruw. Vaak is bovendien sprake van een wat grotere lamp. Om die reden is een industriële lamp vaak ook een blikvanger in de ruimte. De lamp vult de ruimte en dat vaak op indrukwekkende wijze. Daardoor is het gebruik van andere accessoires vaak niet eens meer nodig. Tegenwoordig zie je overigens vaak industriële lampen in de kleur zwart, een kleur die ook wel het nieuwe wit genoemd wordt. Zeker de kleur mat zwart is aan een imponerende opmars bezig. Bekijk dus zeker dat aanbod eens en overtuig jezelf dat zwart ook voor jou een perfecte kleur is. Mocht dat nou niet het geval zijn, dan geen nood overigens. Er zijn meer kleuren beschikbaar. Geef je loze ruimte een perfecte invulling en kies ook voor een staande lamp. Over een win-win situatie gesproken.