Van Heck badkamers

Een badkamer bestaat bij de meeste mensen uit materialen die niet natuurlijk ogen, toch kun je met houten badkamermeubels de mooiste badkamers maken. Hout is een schitterend product, waarmee je de uitstraling kunt creëren die je wenst in je badkamer. Van Heck badkamers heb je niet voor een paar jaar, met de meubels kun je een heel leven lang genieten. Wil je ook een badkamermeubel wat niet alleen natuurlijk oogt, maar ook echt leeft dan zit je hier goed.

Tijdloos past in iedere tijd

Met een houten badkamer van Van Heck badkamers geniet je van een tijdloos model, die niet alleen nu mooi is maar ook over een aantal jaren nog perfect past. De stoere en landelijke modellen, zorgen met unieke details ervoor dat ze net dat beetje meer hebben dan andere badkamermeubels. Ander uniek punt is dat de meubels met de hand worden gemaakt, je ziet dus nooit twee dezelfde meubels. Hout is een natuurlijk materiaal wat werkt en bijzondere kenmerken heeft. 

Van Heck badkamers

Massief hout

Wanneer je een badkamermeubel bij Van Heck ziet, weet je zeker dat je te maken hebt met een massief houten meubel. Binnen het assortiment vind je precies een meubel van eikenhout wat bij je past, en natuurlijk bij je interieur. De designs zijn geen strakke moderne hoogglans modellen, maar badkamers met charme en gemaakt van prachtige natuurlijke materialen die wel eens kunnen werken. Door de unieke kenmerken en het werken van het hout, heb je een badkamermeubel waar geen tweede van is. Bij Van Heck badkamers is geen meubel gelijk aan elkaar.