investeren vastgoed

Wil je ook duurzaam investeren?

Tegenwoordig investeren er veel mensen in onzekere zaken, men ziet iets op internet en besluit zijn zuurverdiende geld erin te investeren. Helaas komen zij er na een tijd achter, dat het geld is verdwenen en je geïnvesteerd hebt in gebakken lucht. Door in vastgoed te investeren, investeer je in een schaars product waarvan de kans minimaal is dat de waarde minder wordt. De laatste jaren heeft vastgoed wel bewezen dat het waardevol is om in te investeren, hoe schaarser het vastgoed wordt hoe meer je investering waard wordt. Ook kun je investeren in potentiële bouwgrond, wat je voor een relatief klein bedrag al kunt doen.

investeren vastgoed

Profiteer van de vraag om huizen

Het zal niemand ontgaan zijn dat er in Nederland een enorm tekort is aan woningen, als investeerder kun je hiervan profiteren. Investeren vastgoed kan een mooi rendement opleveren, zet je geld op de bank dan wordt dit in de loop van de tijd alleen maar minder waard. Je kunt beginnen met investeren in potentiële bouwgrond, waarvan de verwachting is dat dit binnen afzienbare tijd bouwgrond wordt. Natuurlijk wordt je goed op de hoogte gehouden betreft de ontwikkelingen van  het stuk grond wat je hebt gekocht, elke 2 maanden ontvang je een nieuwsbrief met de stand van zaken. 

Kom niet voor verrassingen te staan

Natuurlijk wil je met een investering vastgoed niet voor verrassingen komen te staan, niet voor niets wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van het project en hoe groot de kans is dat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden. Hierbij wordt alles vastgelegd en ook de afspraken worden op papier gezet, zodat alle partijen exact weten waar ze aan toe zijn. Locaties moeten aan bepaalde eisen voldoen, om in aanmerking te komen voor investeerders, zo weet elke partij precies waar zij aan toe zijn.