Ik ben een enorme kunstliefhebber, ik hou ervan om vaak musea te bezoeken en nog meer te leren van kunst. Ik vind het altijd leuk om lange gesprekken te voeren met mensen over kunst, ik ben altijd geïnteresseerd wat andere mensen in kunst zien. Ik vind zelf heel veel mooi en vind eigenlijk ook dat altijd overal wel iets moois is te vinden. Het zal u dan ook niet verbazen dat mijn hele huis volhangt met kunst. Ik heb bij binnenkomst een mooi groot beeld staan die is gemaakt door een vriend van mij. Ik vind het leuk dat er overal op ieder plekje een stuk kunst te zien is en het ook voor iedereen die binnenkomt leuk is om een rondje te lopen. Je kunt op die manier namelijk echt van alles zien en dat vind ik juist nou zo leuk. Ik ben dus na een tijdje zoeken toch weer op zoek naar een nieuw schilderij. Ik wil een mooi schilderij die ik in de gang kan hangen. Ik had namelijk laatst een vriendin over de vloer die echt helemaal verliefd was geworden op een stuk kunst dat bij mij aan de muur hing. Ik heb het haar daarom ook gegeven en daarom is er zeker weer plek voor een nieuw stuk. Ik ben gaan zoeken en ben uiteindelijk gekomen op de site schilderijen.nl die mij daar heel goed mee heeft geholpen. Het is een hele overzichtelijke site en dat vind ik heel fijn. Ik kan precies zien wat ik wel en niet leuk vind en dat is ideaal, ik vind alles namelijk wel mooi, maar ik wil wel dat het past in mijn huis. Ik kon dus goed zien wat ik in huis zou halen. Het was ook een duidelijke site die duidelijk informatie gaf over elke kunst. Afmetingen en alles stond erbij en dat vind ik heel fijn. Je merkt meteen dat bij dit bedrijf het belang van de klant op nummer een staat en dat vond ik wel fijn om te merken. Het is echt een fijn bedrijf en ik vind het ook een hele mooie site en ze hebben een goed en mooi aanbod met goede kwaliteit. Ik ben dus echt fan. Ik raad het u daarom zeker aan om ook naar deze site te gaan als u op zoek bent naar een schilderij voor in huis.

Ik heb hier een schilderij gekocht

Ik heb via deze site een schilderij gekocht en ik ben er super blij mee. Ik ben echt super tevreden over het schilderij en het staat echt prachtig in de gang. Ik ben er heel blij mee en dat is allemaal te danken aan de geweldige site. De site biedt duidelijke informatie aan en geef echt goede en handige informatie. Ik kan u zeggen dat dit de beste site is die u gaat vinden. Ik kan u zeggen dat ik enorm blij ben.

Wilt u ook kunst aan de muur?

Mocht u ook kunst aan de muur willen, dan kunt u:

  • Even naar schilderijen.nl surfen
  • Te kijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Te kijken welk schilderij voor u het beste is

Bekijk deze site zeker als u op zoek bent naar een mooi schilderij voor aan de muur.

Lees meer…