nl_logoIk neem aan dat jullie net als mij van een gezellig huis houden? Je kunt dit al bereiken door steeds kleine dingen te veranderen. Ik doe dit zelf dan ook vaak. Eens in de zoveel tijd gaan wij weer klussen in ons huis om zo weer een andere sfeer te creëren. Alle ervaringen die ik dan op doe deel ik met jullie. Zoals mijn trouwe lezers inmiddels weten kom ik om de zoveel tijd dus weer met een tip. Mijn tip van de dag is dat je voortaan beter LED lampen kunt gebruiken. Iedereen weet wel ongeveer wat een LED lampen is, maar kennen jullie hier ook alle voordelen van? Waarschijnlijk niet, daarom ga ik deze aan jullie beschrijven. Ook geef ik jullie een tip mee waar je deze het goedkoopst kunt kopen, dit is via lampdirect.nl. Ik hoop dan ook dat je na het lezen van mijn blog voortaan ook kiest voor dit type lamp.

Waarom vanaf nu LED verlichting

philips-ledspot-lv-mr16-10-50w-(master)_ledlv10-50-20

LED lampen hebben een aantal voordelen ten opzichte van de halogeenlamp en de gloeilamp. Voor de mensen die nog niet weten waar LED voor staat, dat is Light Emitting Diode. Dit houdt in dat dit type lamp elektronische componenten heeft die wanneer ze stroom krijgen verlicht wordt. Ik zal de verdere voordelen even opsommen:

  • Led lampen verbruiken veel minder energie, tot wel 80% ten opzichte van gloeilampen.
  • Doordat de lampen langer mee gaan en minder energie verbruiken kunt u veel geld besparen op uw energierekening.
  • Lange levensduur van 15.000 tot 50.000 uur. Gloeilampen hebben slechts een levensduur van 1.000 uur.
  • Geen chemicaliën en daardoor veel milieuvriendelijker.
  • De lampen kunnen 1-op-1 vervangen worden.

Zoals je ziet is het hebben van LED verlichting vele malen beter dan de andere type lampen. En zoals gezegd, als je dit ook nog eens voor een voordelige prijs wilt doen, bezoek dan even Lampdirect. Want hier haal ik mijn verlichting ook!

philips-corepro-ledspot-mv-4.5-50w-gu10-(master)_phlcpledspotmv-4.5-50w-20