touch lamp

Wij hebben de lamp gevonden die jij absoluut niet kan missen in de slaapkamer. We hebben het over de touch lamp. Deze lamp heeft een geweldig voordeel waar je iedere avond plezier van gaat hebben. De lamp is er nu in allemaal verschillende vormen. Daardoor zal er ook zeker een geschikte lamp tussen zitten voor jouw slaapkamer.

Waarom de touch lamp

Waarom zijn wij nou zo enthousiast over deze nachtkast lamp? Iedereen kent het gevoel wel. Je gaat naar bed toe en laat de lamp nog even aanstaan. Of je hebt een lamp met een aan en uitschakelaar aan een snoer en het snoer is gevallen achter je nachtkastje. Met de touch lamp heb je hier geen last meer van. Deze lamp hoef je namelijk alleen maar even aan te raken om hem aan of uit te zetten.

Kan deze lamp niet overal staan?

Jazeker. Je kan deze praktische lamp overal kwijt. Het is natuurlijk erg handig in de slaapkamer, maar is net zo handig in bijvoorbeeld je woonkamer. Je hoeft de lamp echt alleen maar even aan te raken en hij gaat aan. Geen gedoe met snoeren met een aan/uit schakelaar, maar een lamp die direct werkt wanneer jij dat wilt. De lamp is in verschillende groottes te vinden, wat deze lamp een echte eyecatcher voor jouw woning gaat maken.

Bepaal de lichtsterkte

Niets is zo vervelend als teveel of te weinig licht in de ruimte waar jij dat nodig hebt. De belangrijkste ruimte waar dit goed moet zijn is de slaapkamer. In de slaapkamer moet je tot rust komen en geen last hebben van teveel of te weinig licht. Wanneer we gaan bepalen wat voor een lamp we nodig hebben, is het goed om naar de ruimte te kijken. Hoeveel ramen zijn er bijvoorbeeld in de slaapkamer? Gebruik je de slaapkamer alleen maar om te slapen, of staat er bijvoorbeeld ook een stoel waarin je soms een boek gaat lezen? Wanneer je de slaapkamer alleen nodig hebt om te slapen, kan je kiezen voor een lamp met weinig lumen. Je zal dan een rustgevend licht hebben, wat voldoende zal zijn om het bed in en uit te gaan. Wanneer je de kamer ook voor andere dingen gaat gebruiken, is het goed om een andere lamp te kiezen. Je kan het natuurlijk ook altijd combineren. Een lamp met een sterke helderheid en een die wat rustiger is. Je gebruikt er een om naar bed te gaan en een om fijn mee wakker te worden.