ledstrips keuken

Ideeën om ledstrips in je interieur te verwerken

Om je huis wat extra te verlichten en sfeer te geven kun je ledstrips in je interieur verwerken. Er zijn talloze manieren hoe je deze ledstrips kunt toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om een RGB strip in je woonkamer te plaatsen. Een RGB-strip is een ledstrip die je kunt instellen op allemaal verschillende kleuren. Deze ledstrips werken in veel gevallen op Wifi waardoor je deze eenvoudig met je smartphone kunt bedienen. Een andere manier om deze ledstrips te bedienen zijn met een bijgeleverde afstandsbediening of een wandbediening. Je zal merken dat de verschillende kleuren van de ledstrips een ander uiterlijk aan de ruimte kunnen geven. Zo kun je zelf spelen met de kleuren om de sfeer te creëren die past bij de ruimte. 

Ledstrips in de keuken plaatsen

Wil je wat meer licht in de keuken? Dan kun je kiezen voor een ledstrip. Deze kun je eenvoudig onder de keukenkastjes wegwerken waardoor je een zee van licht krijgt op je aanrecht. Dit geeft de keuken direct een luxere uitstraling. Naast de keuken kun je de ledstrips in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of in de tuin of het balkon plaatsen. Heb je een donkere hoek of wil je juist een voorwerp laten opvallen? Dan kun je spelen met een ledstrip. Zo kun je bijvoorbeeld een ledstrips achter je tv plakken of een ledstrips plaatsen achter een spiegel of een fotolijst. Ook is het mogelijk om de ledstrip op de vloer of het plafond te plakken. Door vervolgens de ledstrips op kleur in te stellen krijg je een warme en gezellige uitstraling in de kamer. De ledstrips kunnen ook buiten worden gebruikt om zo bloempotten uit te lichten of je kunt de ledstrips om je raamkozijnen heen bevestigen voor een leuk effect. 

De verschillende soorten ledstrips

Ledstrips komen in diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor de RGB, RGBW of RGBWW ledstrips. De RGB-variant kun je instellen op verschillende kleuren. Wanneer je kiest voor de RGBWW kun je, naast de verschillende kleuren, ook kiezen voor warm of koud wit licht. Hierdoor kun je de strips dus naast een sfeermaker ook gebruiken om wat extra licht te creëren in een donkere ruimte. Ledstrips zijn vaak op maat te knippen en zijn eenvoudig te bevestigen. Voor een brede selectie aan ledstrips kun je terecht bij LedstripXL. In een mum van kun je een ruimte veel sfeervoller en gezelliger maken met behulp van ledstrips.